Morgen begint het tweede weekend van het Vuurwerkfestival 2017 op Scheveningen. Dit wordt uiteraard live uitgezonden via ons Facebookpagina, maar er gebeurt ook genoeg rondom de boulevard.


Vele trams en bussen brengen alle bezoekers van de stad/het station, naar onze welbekende badplaats en ook de taxi centrale’s staan volgeboekt op de vrijdag en zaterdagen van dit evenement. Dit moet natuurlijk allemaal goed geregeld worden, en daarvoor zijn onder ander de verkeersregelaars van INTRO aangesteld om dit te controleren en waar nodig te sturen. De mannen in de gele pakken zorgen ervoor dat jullie zo snel mogelijk op jullie bestemming kunnen aankomen.

intro verkeersregelaars


70 verkeersregelaars en 29 posten

Dit weekend zijn er ongeveer 70 verkeersregelaars actief op Scheveningen en zijn er 29 posten ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Een verkeerspost is een kruispunt waar verkeersregelaars het verkeer voorziet van een vlotte doorstroming. En niet alleen daarvoor zijn de verkeersregelaars aanwezig op de verschillende kruispunten in ons mooie dorp. Ook als er een medische noodsituatie gaande is, zullen de gele ridders klaar staan om de hulpdiensten te waarschuwen en eerste hulp te verlenen. ‘Geel staat voor hulp toch’, roept een verkeersregelaar van achter zijn bureau.


Wij vroegen ons af, hoe ervaar jij de mannetjes in gele pakjes? Irritant, of ben je blij dat ze er zijn? Laat het weten in de reacties hieronder!