VIDEO: 11e editie Cool Event van 11 november t/m 14 januari in Scheveningen

Van 11 november 2017 t/m 14 januari 2018 wordt voor de 11e keer het Cool Event Scheveningen georganiseerd. De inmiddels bekende schaatsbaan van 600 m2 ‘Kurhausplein on ice’ wordt op zaterdag 11 november feestelijk geopend. Op 2 december opent op de boulevard de Ice Expo, de ijssculpturen expositie met als thema 200 jaar Scheveningen om een aftrap te geven voor het themajaar ‘Feest aan zee’ in 2018. Op die zelfde dag opent ook de ‘roetsjbaan’: een 30 meter lange ijsglijbaan vanaf de Pier. Naast de schaats- en roetsjbaan en de ice expo worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd in Scheveningen. Tijdens de opening op 11 november zal ook de volledige evenementenkalender bekend worden gemaakt.


Over Cool Event
Dit jaar is het alweer de 11e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba en zijn team hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken, bijzonder dit jaar is de samenwerking met stichting Feest aan Zee – 200 jaar Scheveningen. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken.


Arrangementen
Het Cool Event biedt tevens speciale arrangementen voor bedrijven, scholen, verenigingen, groepen, crèches en BSO’s. Zo kunnen groepen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk voor maar € 3,00 per persoon. Er zijn winterse bedrijfsuitjes te boeken in combinatie met horeca. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bezoek aan het Cool Event te combineren met een bezoek aan Sea Life. Ook voor studenten, kinderfeestjes en bezoekers die het Cool Event willen combineren met een bezoek aan de Pathé-bioscoop, Glow Golf of één van de omliggende restaurants zijn speciale arrangementen samengesteld.


VIDEO: