De politie heeft dinsdag 27 juni een 43-jarige man, woonachtig in Den Haag aangehouden op verdenking van het plegen van een mishandeling in de Boegsstraat op Scheveningen. De mishandeling kwam voort uit een verkeersconflict op dinsdag 6 juni.


Het onderzoek naar de mishandeling leidde naar een Hagenaar, die een bekende is  van de politie in Den Haag en omgeving.

Dinsdag 6 juni moest een 37-jarige fietser woonachtig in Den Haag op de Haringkade in ons dorp uitwijken voor een Mercedes die geen voorrang verleende op de kruising met de Duinweg.

De fietser heeft de automobilist op de Boegstraat aangesproken op zijn rijgedrag, maar werd hierna mishandeld. De automobilist is daarna weggereden. Het kenteken van de auto was gelukkig al gezien en later doorgegeven aan de politie. Uit het onderzoek bleek dat de bestuurder een bekende was van de politie en is hierop aangehouden.

In januari 2016 was de Hagenaar namelijk al veroordeeld door de rechter voor het witwassen van gelden. Hij moest ook een bedrag van bijna € 100.000 aan de staat terugbetalen. Toen werd ook al een Mercedes van hem in beslag genomen. Hoe lang de Hagenaar nu moet zitten of hoeveel hij nu moet betalen, is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here